De bewonersvertegenwoordigers hebben in samenwerking met de gemeente Schiedam een informatieavond gepland op 20 september 2021.

Digitale bewonersavond

Wilt u meer weten over de nieuwe vergunning voor Rotterdam The Hague Airport en wat dit voor u als bewoner gaat betekenen? Meld u dan aan voor de digitale informatieavond op maandag 20 september. Tijdens deze avond krijgt u informatie over het nieuwe luchthavenbesluit en het participatietraject. Ook krijgt u informatie over de rol van de bewonersvertegenwoordiging in dit traject. De bewonersvertegenwoordigers uit Schiedam hebben het initiatief genomen voor deze bewonersavond. De gemeente Schiedam faciliteert de avond. U kunt op 20 september met de bewonersvertegenwoordigers praten over wat u belangrijk vindt. Wat houdt ú bezig rondom het vliegveld? Geef uw mening zodat zij ermee aan de slag kunnen.

Datum en aanmelden

De avond wordt digitaal gehouden vanwege de situatie rondom COVID-19: maandag 20 september 2021 van 20:00 tot 22:00 uur. U kunt zich aanmelden door te mailen aan: rtha@schiedam.nl.

De volledige uitnodiging van de Gemeente Schiedam kunt u hier vinden.